Evdeki Saat’in Şarkılarına Ne Kadar Hakimsin?

Son zamanlarda oldukça popüler olan ve listelerde üst sıralarda gördüğümüz Evdeki Saat’in şarkılarına ne kadar hakim olduğunuza gelin birlikte bakalım.

"İşte böyle aklımın hazin sonu Yok mu bunu def etmenin bir yolu Yok mu bunun kurtarılır bir yanı" Bu sözler Evdeki Saat'in hangi şarkısında geçiyordur?

Doğru Cevap! Yanlış Cevap!

"Yaşamaya çalışırdım, nefesimi tutarak. Yaşamaya alışırdım, hevesimi gömerek. Bile bile savaşırdım, sonucunu bilerek. Savaş ile barışırdım, savaşımı vererek." Bu sözler hangi şarkıya aittir?

Doğru Cevap! Yanlış Cevap!

"Huzurum, seninle kavuşmamız biraz zor Ne umdum, hep bana yükleme, kendine sor" Bu sözlerle başlayan şarkı hangisidir?

Doğru Cevap! Yanlış Cevap!

"Kırmızı gözler gecenin üçü Yanımda birisi gördü düşü Dışarda yankılanan gülüşü Bir ben duyarım bir Allah" Nakaratında Emir Can İğrek'in eşlik ettiği bu şarkı Evdeki Saat'in hangi şarkısıdır?

Doğru Cevap! Yanlış Cevap!

"Her yer soğuk kalbim gibi Yak güneş yak ısıt beni Karnım çok aç doysam iyi Al toprak al besle beni" Bu sözler Evdeki Saat'in hangi şarkısındandır?

Doğru Cevap! Yanlış Cevap!

"Uykusunda her biri Yorma sakın kendini Anlatıp derdimizi onlara Sen ben birkaç kişi Bırakmışız bütün işi Vurmuşuz kendimizi yollara" Bu sözler Evdeki Saat'in hangi şarkısına aittir?

Doğru Cevap! Yanlış Cevap!

"Sonra sen belirdin yanımda Tuttun beni elimden Yakma dedim kendini Kaldırma hiç yerimden Hatırımda kalanlar Bence hepsi yalanlar Geldi dedim baharlar" Bu sözlerin geçtiği şarkı Evdeki Saat'in hangi şarkısıdır?

Doğru Cevap! Yanlış Cevap!

"Ve sonra çok şey yaşandı. Yaşandı çok yeni durumlar. Bak hala aynı korkular. Bir insan kaç kez sorgular. Ve sonra çok şey yaşandı. Yaşandı çok yeni durumlar. Bak hala aynı korkular. Bir insan kaç kez sorgular." Bu sözler hangi şarkıya aittir?

Doğru Cevap! Yanlış Cevap!

"Yarım parmaklı bir eldivenle Post apokaliptik bir dönemde Kayboldum bir bardak su veren yok Her yere baktım herkese sordum Her şeyi gördüm her şeyi duydum Ama seni burada tanıyabilen yok" Bu sözlerin geçtiği şarkı Evdeki Saat'in hangi şarkısıdır?

Doğru Cevap! Yanlış Cevap!

"Güneş vuruyordu yüzüne Yine aynı martılar Seni ilk gördüğümle Bi dur iyi değil büyümek Biraz samimiyetsiz Ve acıyla dolu" Bu sözler Evdeki Saat'in hangi şarkısından alınmıştır?

Doğru Cevap! Yanlış Cevap!

Evdeki Saat'in Şarkılarına Ne Kadar Hakimsin?
HARİKASIN!!!

Evdeki Saat'in şarkılarını adın gibi biliyorsun!
Hiç Fena Değil!

Hiç fena gitmedin. Şarkıların çoğuna hakim olduğunu söyleyebiliriz!
Bu Sefer Olmadı!

Maalesef Evdeki Saat'in şarkılarına hiç hakim olmadığını söylemek zorundayız!
Exit mobile version