Sevgili Okuyucuya Öneriler

2020 Pandemi nedeni ile evdeki süreçlerimizin artmasıyla birlikte çoğu insan fark etti ki aslında kendimize çok az vakit ayırıyormuşuz. Belki durup dinlendik belki de durup daha da sorunlarımızla yüz yüze kaldık… bilemiyorum ama bu süreç 2021 yılında da devam ettiğine göre bu savaşta en az darbeyi alan taraf olmamız gerekiyor. Kendimizi tanımamıza yardımcı olalım, mutluluğu dışarda aramaktansa içerde keşfetmeyi her zaman bilelim. Hadi sevgili okur, gel beraber keşfetmediklerimizi keşfedelim. Sağlıkla kal.

Öncelikle kitap okuma alışkanlığımızdan bahsedelim mi sevgili okur?. “-alışkanlığım yok kiiii” diyorsan gel biraz kitap okuma alışkanlığı için tüyolardan bahsedeyim sana.

Kendimizi tanıyalım demiştim, peki sevgili okur sen kendini iyi tanıyor musun? Yaralarını sarabiliyor musun? Gel biraz da yaralarımızı saralım, psikolojimizi düzeltmeye yarayan 3 yol var onları uygulayalım.

Önerilerin devamı gelecek sevgili okur, sen yeter ki mutlu ol ve sen yeter ki bir adım daha at hayata bak hiç ummadığımız şeyler yaşıyoruz ve bunu yalnız değil tüm insanlık olarak yaşıyoruz, sen ki kendine ışık tutmaktan hiç vazgeçme. Sağlıkla Kal.

Exit mobile version